Ufa

Filmová a video produkční společnost

Alternativní jména

Ufa Berlín, Ufa Praha

Filmografie

Svatba v korálovém moři

1944

Distribuce

původní 1944

Ferda mravenec

1942

Distribuce

původní 1944

Z českých mlýnů

1941

Distribuce

původní 1941

Katakomby

1940

VýrobceDistribuce

Baron Prášil

1940

Distribuce

původní 1940

Jiný vzduch

1939

DistribuceVýrobce

původní 1939

Škola základ života

1938

VýrobceDistribuce

Mimořádná soutěž výkonu

1938

VýrobceDistribuce

Sotva jsme se nadáli

1938

VýrobceDistribuce

Tři vejce do skla

1937

DistribuceVýrobce

Advokátka Věra

1937

DistribuceVýrobce

Lidé na kře

1937

DistribuceVýrobce

Švadlenka

1936

VýrobceDistribuce

Komediantská princezna

1936

VýrobceDistribuce

Jak se dělá film

1936

Distribuce

Pan otec Karafiát

1935

VýrobceDistribuce

Zlatá Kateřina

1934

VýrobceDistribuce

Grandhotel Nevada

1934

VýrobceDistribuce

Dokud máš maminku

1934

VýrobceDistribuce

Okénko

1933

DistribuceVýrobce

Madla z cihelny

1933

DistribuceVýrobce

Její lékař

1933

DistribuceVýrobce

Loupežník

1931

Distribuce

Hříchy lásky

1929

Distribuce

Květ ze Šumavy

1927

Distribuce

Ocenění

Vítěz

Festival: 1. Filmové žně 1940 Zlín

1940
Zlín / Československo
Cena Baťových závodů
Katakomby
udělena 8. 7. 1940 rozhodnutím poroty v podobě sošky Luďka Havelky Architekt Kříženecký za nejlepší humorný film /životní optimismus a zdravý humor charakteristický pro Baťovy závody/