Občanské sdružení pro podporu animovaného filmu

Profesní svaz, zájmová, odborová organizace

Alternativní jména

OSPAF (zkratka), ANIONT Animation Online Theatre, Aniont, Anifilm Distribution, Anifilm

Filmografie

Pouštět draka

2019
Distribuce
monopol do 15. 10. 2021

Hopus

2019
Distribuce
monopol do 15. 10. 2021

Betonová džungle

2019
Distribuce
monopol do 15. 10. 2021

Ke startu připravit!

2019
Výrobce, Copyright, Distribuce
monopol do 15. 10. 2021

Vítězové Anifilmu 2018

2018
Výrobce, Copyright, Distribuce
monopol do 31. 12. 2019

30 Amper

2018
Distribuce
monopol do 15. 10. 2021

Chůze a běhy

2018
Distribuce
monopol do 31. 12. 2019

Woo-Hoo!

2018
Distribuce
monopol do 31. 12. 2019

Karkulka a sedm trpaslíků

2018
Výrobce, Copyright, Distribuce
monopol do 30. 8. 2020

Pod mrakem

2018
Distribuce
monopol do 30. 8. 2020

Duchařina

2017
Distribuce
monopol do 15. 10. 2021

Barbora Poláková: Krosna

2017
Distribuce
monopol do 31. 12. 2019

Jupí horký nápoj

2017
Distribuce
monopol do 31. 12. 2019

O Červené Karkulce

2017
Distribuce
monopol do 30. 8. 2020

Bažinou

2017
Distribuce
monopol do 30. 8. 2020

Prebúdzač

2017
Distribuce
monopol do 30. 8. 2020

O Kovladu

2017
Distribuce
monopol do 30. 8. 2020

Otesánek

2017
Distribuce
monopol do 30. 8. 2020

Čarodějka

2017
Distribuce
monopol do 30. 8. 2020

Vánoční svatba sněhuláka Karla

2017
Distribuce
obnovená 2019; monopol do 15. 10. 2021

Modulátorie

2016
Distribuce
monopol do 15. 10. 2021

Domek

2016
Distribuce
monopol do 15. 10. 2021

První sníh

2015
Distribuce
monopol do 30. 8. 2020

Strom

2015
Distribuce
obnovená 2019; monopol do 15. 10. 2021

Rallye Kampa Petřín

2012
Distribuce
monopol do 15. 10. 2021

Graffitiger

2010
Distribuce
monopol do 15. 10. 2021

Usnula jsem

2009
Distribuce
monopol do 15. 10. 2021