Nationalfilm

Filmová a video produkční společnost

Filmografie

Lavina

1946
Výrobce
výroba 1945

13. revír

1946
Výrobce
výroba 1945

Prosťáček

1945
Výrobce

Řeka čaruje

1945
Výrobce
výroba 1944 a 1945

Bludná pouť

1944
Výrobce

Předtucha

1944
Výrobce

Prstýnek

1944
Výrobce, Distribuce

Počestné paní pardubické

1944
Výrobce, Distribuce

Paklíč

1944
Výrobce, Distribuce

Skalní plemeno

1944
Výrobce, Distribuce

Kluci na řece

1944
Výrobce, Distribuce

Černí myslivci

1944
Výrobce

Experiment

1943
Výrobce, Distribuce

Bláhový sen

1943
Výrobce, Distribuce

Žíznivé mládí

1943
Výrobce, Distribuce

Všední událost

1943
Distribuce

Valentin Dobrotivý

1942
Výrobce, Distribuce

Karel a já

1942
Výrobce, Distribuce

Barbora Hlavsová

1942
Výrobce, Distribuce

Městečko na dlani

1942
Výrobce, Distribuce

Roztomilý člověk

1941
Výrobce, Distribuce

Pantáta Bezoušek

1941
Výrobce, Distribuce

Gabriela

1941
Výrobce, Distribuce

Střevíčky slečny Pavlíny

1941
Výrobce, Distribuce

Směry života

1940
Výrobce, Distribuce

Pro kamaráda

1940
Výrobce, Distribuce

Pelikán má alibi

1940
Výrobce, Distribuce

Konečně sami

1940
Výrobce, Distribuce

Artur a Leontýna

1940
Výrobce, Distribuce

Studujeme za školou

1939
Výrobce, Distribuce

Příklady táhnou

1939
Výrobce, Distribuce

Osmnáctiletá

1939
Výrobce, Distribuce

Kdybych byl tátou

1939
Výrobce, Distribuce

Její hřích

1939
Výrobce, Distribuce

Dobře situovaný pán

1939
Výrobce, Distribuce

Koldi-Petosa

1938
Výrobce, Distribuce

Zborov

1938
Výrobce, Distribuce
původní 1939

Ideál septimy

1938
Výrobce, Distribuce

Děti na zakázku

1938
Výrobce, Distribuce

Rozvod paní Evy

1937
Výrobce, Distribuce

Jarčin profesor

1937
Výrobce, Distribuce

Armádní dvojčata

1937
Výrobce, Distribuce

Manželství na úvěr

1936
Výrobce, Distribuce

Milan Rastislav Štefánik

1935
Výrobce, Distribuce

Svítání

1933
Výrobce, Distribuce

Sedmá velmoc

1933
Výrobce, Distribuce

Bludné duše

1926
Distribuce

Ocenění

Vítěz

Festival: Filmové žně 1941 Zlín

1941
Zlín / Československo
Cena Českomoravského filmového ústředí
udělena rozhodnutím poroty jako jemné konverzační veselohře z českého prostředí na dobrý námět

Vítěz

Festival: Filmové žně 1941 Zlín

1941
Zlín / Československo
Cena Filmového studia
udělena rozhodnutím poroty krátkému filmu

Vítěz

Festival: Filmové žně 1941 Zlín

1941
Zlín / Československo
Cena Kulturní rady Národního souručenství
udělena rozhodnutím poroty jako filmu usilujícímu o zpodobnění rázovité české postavy z tvorby Raisovy

Vítěz

Festival: Filmové žně 1940 Zlín

1940
Zlín / Československo
Cena Filmového ústředí pro Čechy a Moravu
udělena rozhodnutím poroty v podobě Hlavicovy řezby do mahagonu Sekáč

Vítěz

Festival: Filmové žně 1940 Zlín

1940
Zlín / Československo
Cena VIII. filmové sekce Kulturní rady Národního souručenství
udělena rozhodnutím poroty v podobě stříbrného tepaného poháru