Růžena Richterová

maskérka

Datum narození

1936

Filmografie

Zrcadlení

1977
Masky

Zimní vítr 1951

1976
Masky

Silvestr 1948

1976
Masky

Zelenáči 1945

1976
Masky

Parta hic

1976
Masky

Dobrý den město

1976
Masky

Jeden stříbrný

1976
Masky

Páni kluci

1975
Masky

Na konci světa

1975
Masky

Akce Bororo

1972
Masky

Oáza

1972
Masky

Svatby pana Voka

1970
Masky

Touha zvaná Anada

1969
Masky

Tělo Diany

1969
Masky

Rozmarné léto

1967
Masky

Dvanáct

1964
Masky

Strakatí andělé

1964
Masky

Křik

1963
Masky

Vánice

1962
Masky

Prosím nebudit

1962
Masky

Hledá se táta!

1961
Masky