Jan Kňákal

architekt

Datum narození

16.10.1916

Datum úmrtí

19??

Filmografie

Pasťák

1990

Spolupráce

Zimní vítr 1951

1976

Spolupráce

Silvestr 1948

1976

Spolupráce

Zelenáči 1945

1976

Spolupráce

Tam kde hnízdí čápi

1975

Spolupráce

Za volantem nepřítel

1974

Spolupráce

Vysoká modrá zeď

1973

Spolupráce

Lupič Legenda

1972

Spolupráce

Slaměný klobouk

1971

Spolupráce

Svatba bez prstýnku

1971

Spolupráce

Kladivo na čarodějnice

1969

Spolupráce

Ucho

1969

Spolupráce

Tělo Diany

1969

Spolupráce

Touha zvaná Anada

1969

Spolupráce

Otrávená travička

1968

Spolupráce

Chlebové střevíčky

1968

Spolupráce

Fabricius a Zuzana

1968

Spolupráce

Třináctá komnata

1968

Spolupráce

Poslední golem

1968

Spolupráce

Maratón

1968

Spolupráce

Happy end

1967

Spolupráce

Vrah skrývá tvář

1966

Spolupráce

Romance pro křídlovku

1966

Spolupráce

Poklad byzantského kupce

1966

Spolupráce

Slečny přijdou později

1966

Hrají

Role: daktyloskop

Obchod na korze

1965

Asistent architekta

Smrt na Jehle

1965

Spolupráce

Zlatá reneta

1965

Spolupráce

Limonádový Joe aneb Koňská opera

1964

Asistent architekta

Místenka bez návratu

1964

Spolupráce

Handlíři

1963

Spolupráce

Zlaté kapradí

1963

Spolupráce

Cesta hlubokým lesem

1963

Spolupráce

Bylo nás deset

1963

Spolupráce

Malý Bobeš ve městě

1962

Spolupráce

Poslední etapa

1962

Spolupráce

Každá koruna dobrá

1961

Spolupráce

Procesí k panence

1961

Spolupráce

U nás v Mechově

1960

Spolupráce

Chlap jak hora

1960

Spolupráce

Přátelé na moři

1959

Spolupráce

Májové hvězdy

1959

Asistent architekta