Ústřední půjčovna filmů

Filmová a video distribuční společnost

Alternativní jména

Lucernafilm, ÚPF (zkratka), Ústřední filmová půjčovna, Lucernafilm – Alfa, Lucernafilm – Beta, Lucernafilm – Gama

Filmografie

Requiem pro panenku

1991

Distribuce

monopol do 5. 2. 1997

Žebrácká opera

1991

Distribuce

monopol do 21. 9. 1996

Někde je možná hezky

1991

Distribuce

monopol do 7. 12. 1996

Obecná škola

1991

Distribuce

monopol do 7. 8. 1996

Corpus delicti

1991

Distribuce

monopol do 13. 11. 1996

AEIOU

1990

Distribuce

Parta za milión

1990

Distribuce

Vracenky

1990

Distribuce

Pasťák

1990

Distribuce

Zvláštní bytosti

1990

Distribuce

Stavení

1990

Distribuce

Houpačka

1990

Distribuce

Freonový duch

1990

Distribuce

Pějme píseň dohola

1990

Distribuce

původní 1991

Poslední motýl

1990

Distribuce

Pražákům, těm je hej

1990

Distribuce

Křížová vazba

1990

Distribuce

Král kolonád

1990

Distribuce

Kouř

1990

Distribuce

původní 1991

Byli jsme to my?

1990

Distribuce

Zkouškové období

1990

Distribuce

Vyžilý Boudník

1990

Distribuce

Tichá bolest

1990

Distribuce

Silnější než já

1990

Distribuce

Útěk s Cézarem

1990

Distribuce

Autíčková romance

1990

Distribuce

Umění betlemářské

1990

Distribuce

Mezi světlem a tmou

1990

Distribuce

původní 1991

Podivný host

1989

Distribuce

Dva lidi v zoo

1989

Distribuce

Bizon

1989

Distribuce

Divoká svině

1989

Distribuce

Tobogan

1989

Distribuce

Poklad rytíře Miloty

1989

Distribuce

Cesta na jihozápad

1989

Distribuce

Vrať se do hrobu

1989

Distribuce

Volná noha

1989

Distribuce

Vojtěch, řečený sirotek

1989

Distribuce

původní 1990

Skřivánčí ticho

1989

Distribuce

Příběh ’88

1989

Distribuce

Něžný barbar

1989

Distribuce

Nemocný bílý slon

1989

Distribuce

Muka obraznosti

1989

Distribuce

Masseba

1989

Distribuce

Království za kytaru

1989

Distribuce

Konec starých časů

1989

Distribuce

Kainovo znamení

1989

Distribuce

Jestřábí moudrost

1989

Distribuce

Evropa tančila valčík

1989

Distribuce

Dynamit

1989

Distribuce

Divoká srdce

1989

Distribuce

Člověk proti zkáze

1989

Distribuce

Čas sluhů

1989

Distribuce

Blázni a děvčátka

1989

Distribuce

Zvířata ve městě

1989

Distribuce

Uzavřený okruh

1989

Distribuce

Valmont

1989

Distribuce

monopol do 31. 3. 1994

Švec a čert

1989

Distribuce

Čekání na Patrika

1988

Distribuce

Poutníci

1988

Distribuce

Nebojsa

1988

Distribuce

Hurá za ním

1988

Distribuce

Vlastně se nic nestalo

1988

Distribuce

Uf-oni jsou tady

1988

Distribuce

Tichý společník

1988

Distribuce

Stupně poražených

1988

Distribuce

Sedm hladových

1988

Distribuce

Prokletí domu Hajnů

1988

Distribuce

Pražská 5

1988

Distribuce

původní 1989

Piloti

1988

Distribuce

Pan Tau

1988

Distribuce

Nefňukej, veverko!

1988

Distribuce

Lovec senzací

1988

Distribuce

Kopytem sem kopytem tam

1988

Distribuce

Kamarád do deště

1988

Distribuce

Horká kaše

1988

Distribuce

Dotyky

1988

Distribuce

Anděl svádí ďábla

1988

Distribuce

Slova Slova

1988

Distribuce

Chceš zabít?

1988

Distribuce

Figurky ze šmantů

1987

Distribuce

Zuřivý reportér

1987

Distribuce

Jemné umění obrany

1987

Distribuce

Strašidla z vikýře

1987

Distribuce

Správná trefa

1987

Distribuce

Nejistá sezóna

1987

Distribuce

Moře začíná za vsí

1987

Distribuce

Hauři

1987

Distribuce

Citlivá místa

1987

Distribuce

Šašek a královna

1987

Distribuce

Svět nic neví

1987

Distribuce

Proč?

1987

Distribuce

Pravidla kruhu

1987

Distribuce

Náhodou je príma!

1987

Distribuce

Mág.

1987

Distribuce

Když v ráji pršelo

1987

Distribuce

Discopříběh

1987

Distribuce

Devět kruhů pekla

1987

Distribuce

Bony a klid

1987

Distribuce

O zatoulané princezně

1987

Distribuce

Páni Edisoni

1987

Distribuce

Sedmé nebe

1987

Distribuce

Dům pro dva

1987

Distribuce

Straka v hrsti

1987

Distribuce

Myší kočičiny

1987

Distribuce

Setkání

1987

Distribuce

Jsi falešný hráč

1986

Distribuce

Outsider

1986

Distribuce

Černá punčocha

1986

Distribuce

Zkrocení zlého muže

1986

Distribuce

Smích se lepí na paty

1986

Distribuce

Papilio

1986

Distribuce

Krajina s nábytkem

1986

Distribuce

Chobotnice z II. patra

1986

Distribuce

Dobré světlo

1986

Distribuce

Antonyho šance

1986

Distribuce

Vlčí bouda

1986

Distribuce

Velká filmová loupež

1986

Distribuce

Smrt krásných srnců

1986

Distribuce

Pěsti ve tmě

1986

Distribuce

Pavučina

1986

Distribuce

Operace mé dcery

1986

Distribuce

Můj hříšný muž

1986

Distribuce

Mladé víno

1986

Distribuce

Lev s bílou hřívou

1986

Distribuce

Kdo se bojí, utíká

1986

Distribuce

Jonáš a Melicharová

1986

Distribuce

Cena medu

1986

Distribuce

Cizím vstup povolen

1986

Distribuce

Pohádka na šňůře

1986

Distribuce

Lakomá Barka

1986

Distribuce

původní 1987

Sněhulákův sen

1986

Distribuce

Otázka cti

1986

Distribuce

Pohádka o Malíčkovi

1985

Distribuce

Podfuk

1985

Distribuce

Pětka s hvězdičkou

1985

Distribuce

Pohlaď kočce uši

1985

Distribuce

Zelená léta

1985

Distribuce

Muž na drátě

1985

Distribuce

Tísňové volání

1985

Distribuce

Mezek

1985

Distribuce

Skalpel, prosím

1985

Distribuce

Výjimečná situace

1985

Distribuce

Veronika

1985

Distribuce

Sen noci...

1985

Distribuce

Jako jed

1985

Distribuce

...nebo být zabit

1985

Distribuce

Mravenci nesou smrt

1985

Distribuce

Já nejsem já

1985

Distribuce

Hledám dům holubí

1985

Distribuce

Experiment Eva

1985

Distribuce

Do zubů a do srdíčka

1985

Distribuce

Havárie

1985

Distribuce

Čarovné dědictví

1985

Distribuce

Zastihla mě noc

1985

Distribuce

Opičí láska?

1985

Distribuce

Nezbedníci

1985

Distribuce

Hele, on letí!

1984

Distribuce

Džusový román

1984

Distribuce

Příliš velká šance

1984

Distribuce

Prodloužený čas

1984

Distribuce

Poločas štěstí

1984

Distribuce

Oldřich a Božena

1984

Distribuce

Kouzelníkův návrat

1984

Distribuce

Komediant

1984

Distribuce

Zátah

1984

Distribuce

Výbuch bude v pět

1984

Distribuce

Všichni mají talent

1984

Distribuce

Už se nebojím

1984

Distribuce

Tajemství staré půdy

1984

Distribuce

Stín kapradiny

1984

Distribuce

Prodavač humoru

1984

Distribuce

Kariéra

1984

Distribuce

Poklad hraběte Chamaré

1984

Distribuce

Kukačka v temném lese

1984

Distribuce

Vyhrávat potichu

1984

Distribuce

Fešák Hubert

1984

Distribuce

Všechno nebo nic

1984

Distribuce

Druhý tah pěšcem

1984

Distribuce

S čerty nejsou žerty

1984

Distribuce

původní 1985

Láska z pasáže

1984

Distribuce

Co je vám, doktore?

1984

Distribuce

Cesta kolem mé hlavy

1984

Distribuce

Až do konce

1984

Distribuce

Atomová katedrála

1984

Distribuce

Rumburak

1984

Distribuce

Amadeus

1984

Distribuce

původní 1986; monopol do 18. 7. 1990

Poplach na hradě

1984

Distribuce

Tři veteráni

1983

Distribuce

Evo, vdej se!

1983

Distribuce

Fandy ó Fandy

1983

Distribuce

Slavnosti sněženek

1983

Distribuce

Radikální řez

1983

Distribuce

Pod nohama nebe

1983

Distribuce

Pasáček z doliny

1983

Distribuce

Oči pro pláč

1983

Distribuce

O statečném kováři

1983

Distribuce

Lucie, postrach ulice

1983

Distribuce

Levé křídlo

1983

Distribuce

Kluk za dvě pětky

1983

Distribuce

Zámek „Nekonečno“

1983

Distribuce

Záchvěv strachu

1983

Distribuce

Stav ztroskotání

1983

Distribuce

Slunce, seno, jahody

1983

Distribuce

Sestřičky

1983

Distribuce

Samorost

1983

Distribuce

Katapult

1983

Distribuce

Modré z nebe

1983

Distribuce

Bota jménem Melichar

1983

Distribuce

...a zase ta Lucie!

1983

Distribuce

Dva kluci v palbě

1983

Distribuce

Putování Jana Amose

1983

Distribuce

Zánik samoty Berhof

1983

Distribuce

Za humny je drak

1982

Distribuce

Únos Moravanky

1982

Distribuce

S tebou mě baví svět

1982

Distribuce

Slaná růže

1982

Distribuce

Revue na zakázku

1982

Distribuce

Třetí princ

1982

Distribuce

Mrkáček Čiko

1982

Distribuce

Malý velký hokejista

1982

Distribuce

Plaché příběhy

1982

Distribuce

Vítr v kapse

1982

Distribuce

Schůzka se stíny

1982

Distribuce

Má láska s Jakubem

1982

Distribuce

Sny o Zambezi

1982

Distribuce

Příhody pana Příhody

1982

Distribuce

Přeludy pouště

1982

Distribuce

Neúplné zatmění

1982

Distribuce

Malinový koktejl

1982

Distribuce

Lukáš

1982

Distribuce

Když rozvod, tak rozvod

1982

Distribuce

Zelená vlna

1982

Distribuce

Vinobraní

1982

Distribuce

Sněženky a machři

1982

Distribuce

Poslední vlak

1982

Distribuce

Poslední mejdan

1982

Distribuce

Poslední propadne peklu

1982

Distribuce

Šílený kankán

1982

Distribuce

Pohádka o putování

1982

Distribuce

Prak darebák

1982

Distribuce

Jak ulovit mamuta

1982

Distribuce

Atletické variace

1982

Distribuce

původní 1983

Noční jezdci

1981

Distribuce

Upír z Feratu

1981

Distribuce

Evžen mezi námi

1981

Distribuce

Zakázaný výlet

1981

Distribuce