Cinemart, a.s.

Filmová a video distribuční společnost

Filmografie

Teroristka

2019
Distribuce
monopol do 4.4.2029

Ženy v běhu

2019
Výrobce, Distribuce
monopol do 31.1.2029

Hmyz

2018
Distribuce
monopol do 19.2.2028

Hastrman

2018
Distribuce
monopol do 1.2.2021

Tátova volha

2018
Výrobce, Copyright, Distribuce
monopol do 8.3.2028

Chata na prodej

2018
Distribuce
monopol do 26.7.2028

Ceva

2018
Distribuce
monopol do 8.11.2028

Všechno bude

2018
Distribuce
monopol do 6.9.2028

Domestik

2018
Distribuce
monopol do 27.9.2028

Vratislav Effenberger aneb Lov na černého žraloka

2018
Distribuce
monopol do 8.11.2028

Kibera: Příběh slumu

2018
Distribuce
monopol do 1.11.2028

Chvilky

2018
Distribuce
monopol do 22.11.2028

Jan Palach

2018
Distribuce
monopol do 21.8.2028

Mars

2018
Distribuce
monopol do 18.10.2028

Mimi & Líza

2018
Distribuce
monopol do 6.12.2028

Po čem muži touží

2018
Distribuce
monopol do 24.1.2028

Nechte zpívat Mišíka

2017
Distribuce

Pátá loď

2017
Distribuce
monopol do 6. 4. 2027

Přes kosti mrtvých

2017
Distribuce
monopol do 20. 4. 2027

Křižáček

2017
Distribuce
monopol do 3. 8. 2024

Zahradnictví: Dezertér

2017
Distribuce
monopol do 28.9.2027

Zahradnictví: Rodinný přítel

2017
Distribuce
monopol do 28.9.2027

Zahradnictví: Nápadník

2017
Distribuce
monopol do 28.9.2027

Cesta za králem trollů

2017
Distribuce

Čertoviny

2017
Distribuce
monopol do 4.1.2028

Hurvínek a kouzelné muzeum

2017
Partneři, Distribuce
monopol do 30.8.2027

Satisfakce 1720

2016
Distribuce
monopol do 15. 6. 2023

Superbia

2016
Distribuce

Lída Baarová

2016
Distribuce
monopol do 21.1.2021

Řachanda

2016
Distribuce
monopol do 25.2.2026

Teorie tygra

2016
Distribuce
monopol do 31.3.2026

Ani ve snu!

2016
Distribuce
monopol do 28.4.2026

Zloději zelených koní

2016
Distribuce
monopol do 8.9.2026

Pojar dětem

2016
Distribuce
monopol do 10.11.2026

Ministerstvo lásky

2016
Distribuce
monopol do 4.5.2022

Bezva ženská na krku

2016
Výrobce, Copyright, Distribuce
monopol do 13.10.2026

Burácení

2015
Distribuce
monopol do 1.1.2025

Cesta vzhůru

2015
Distribuce
monopol do 27.8.2019

Opuštěný vesmír

2015
Distribuce

Rodinný film

2015
Distribuce
monopol do 18.2.2026

Strom

2015
Distribuce

Místa

2014
Distribuce
monopol do 17.9.2024

Andělé všedního dne

2014
Distribuce

Hany

2014
Výrobce, Distribuce
koprodukce

MY 2

2014
Distribuce

Husí kůže – Zimomriavky

2014
Výrobce, Distribuce
koprodukce

Ztracen 45

2014
Distribuce
monopol do 10.9.2024

Jak jsme hráli čáru

2014
Distribuce
monopol do 4.12.2024

Můj pes Killer

2013
Distribuce

Rozkoš

2013
Distribuce
monopol do 5.12.2023

Bella Mia

2013
Distribuce

Nazareth – Nekonečný rockový mejdan

2013
Distribuce
monopol do 16.5.2018

Otázky pana Lásky

2013
Distribuce
monopol do 13.3.2023

Detektiv Down

2013
Distribuce
monopol do 16.4.2021

Zuzana Michnová – Jsem slavná tak akorát

2013
Distribuce
monopol do 29.8.2023

Husiti

2013
Výrobce, Copyright, Distribuce
koprodukce

Čtyřlístek ve službách krále

2013
Výrobce, Copyright, Distribuce
koprodukce

Modrý tygr

2012
Distribuce

Yuma

2012
Distribuce
monopol do 25.3.2019

Věra 68

2012
Distribuce
monopol do 1. 1. 2014

Příliš mladá noc

2012
Distribuce

Až do města Aš

2012
Distribuce
monopol do 31.12.2016

Posel

2012
Distribuce
monopol do 31.12.2014

Bez doteku

2012
Distribuce
monopol do 27.3.2023

Karel Reisz, Ten filmový život

2012
Výrobce, Copyright, Distribuce
monopol do 31.12.2017

Divadlo Svoboda

2011
Distribuce
monopol

Od višní do višní

2011
Distribuce
monopol

Micimutr

2011
Distribuce
v ČR, do 1. 1. 2012

O princezně, která se nesmála

2011
Distribuce
obnovená 2016; pásmo Pojar dětem

Generace 60

2010
Výrobce, Copyright, Distribuce

Nesvatbov

2010
Distribuce
monopol

25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna

2010
Výrobce, Copyright, Distribuce
koprodukce

Babička

2009
Výrobce, Distribuce
též DVD kinodistribuce/also DVD cinema distribution

Miloš Forman: Co tě nezabije...

2009
Distribuce
též DVD kinodistribuce/also DVD cinema distribution

Všechno je sračka

2009
Distribuce
monopol

Smutek paní Šnajderové

2008
Distribuce

Karamazovi

2008
Distribuce

Kuličky

2008
Výrobce, Copyright, Distribuce, Koproducent
koprodukce

Poustevna, das ist Paradies

2007
Distribuce
též DVD kinodistribuce/also DVD cinema distribution

...a bude hůř

2007
Distribuce
distribuce filmu v kinech/cinema film distribution

Sluneční stát

2005
Výrobce, Distribuce
koprodukce

Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště

2005
Výrobce, Copyright, Distribuce, Vývoz
koprodukce

Mistři

2004
Distribuce

Čtyři lásky

2003
Výrobce, Copyright, Distribuce
spolupráce

Jedna ruka netleská

2003
Výrobce, Copyright
koprodukce

Pygmalion

2002
Distribuce

Láska shora

2002
Distribuce
sekce Extra uvedení

Výlet

2002
Distribuce

Bubáci

2002
Distribuce

Žáby

2002
Distribuce

Tmavomodrý svět

2001
Distribuce

Divoké včely

2001
Distribuce

Hry prachu

2001
Distribuce

Okénka

2000
Distribuce

Krajinka

2000
Distribuce

Samotáři

2000
Výrobce, Distribuce
koprodukce

Dřevorubec

2000
Distribuce

Média

2000
Distribuce

Návrat idiota

1999
Distribuce

Černobílá v barvě

1999
Distribuce

Pád

1999
Distribuce
jako součást pásma (Pád a Černobílá v barvě)

Příušnice

1998
Distribuce

Eastern – Krvavý Hugo

1997
Distribuce
jako součást pásma <i>Pád a Černobílá v barvě</i>

Narkoblues

1997
Distribuce
obnovená česká 2016; pásmo Pojar dětem

Hranice stínu

1996
Distribuce

Akáty bílé

1996
Distribuce

Kolja

1996
Výrobce

Zahrádka ráje

1994
Distribuce

Jízda

1994
Distribuce

Kráva

1993
Distribuce

Záhada hlavolamu

1993
Výrobce, Distribuce
monopol do 12.5.1998